Monday, March 5, 2007

Jagtvej 69

ALDRIG GLÖMMA, ALDRIG FÖRLÅTA. INTE ETT STEG TILLBAKS.

!NO PASARÃN ERA ARSLEN!




Ja, de där arslena har mördat ett hus.

De har mördat ungdomens hus.

De har mördat en oas av frihet i en öken av mental zombifiering.

De vill tvinga ut ungdomarna att klippa sig, raka sig, och söka jobb. De vill avskaffa ungdomen.

Nästa steg är Christiania. Det här är en del av en målmedveten strategi för att tysta en opposition mot samhällsstrukturerna.

Allt som företas, skall ju företas inom samhällets ramar. Det har till och med Carl Bildt erfarit, när DN och Expressen attackerar hans blogg eftersom den går utanför etablissemangets kanaler.

Direkt någon går utanför de osynliga gränserna, så blir hon snabbt knuffad in på den räta linjen igen. Annars, hu, så blir personen en rättshaverist.

Jag skulle faktiskt föredra om AFA hade 50% av platserna i riksdagen, och NSF andra halvan, då skulle det bli underhållande att se hur samhället sliter sönder sig självt, och politiken skulle bli lika befriande som fotbollshuliganism eller rave.

Vare sig staten, PM Nilsson, Fredrik Malm, AFA eller jag skall bestämma vilka värderingar som skall råda. Värderingar undergräver individens frihet och beskär allt.

Så, SOLIDARITET MED CARL BILDT!

Om du bestämmer dig för att bli rättshaverist, så kommer du att ha mitt stöd - inte som politiker men som MÄNNISKA. Vi kan bli kompisar, du och jag Carl, och dela intressanta perspektiv.

I alla fall, LÄNGE LEVE ALLA DE FRIA INDIVIDER SOM BEKÄMPAT DEN FASCISTISKA BESTEN I DANMARK.

Tjo-llevi-hipp-hipp-hopp!

No comments: